fbpx

Els hostalers de Martínez Valls es veuen obligats a reduir les seues terrasses

Categories Societat

La volta a la normalitat del carrer Martínez Valls després de  les obres de reforma ha arribat amb un contratemps. Els hostalers de la via s’estan veient obligats a reduir la grandària de les seues terrasses donat el creixement que han experimentat les voreres (de 2 a 3 metres) i l’estacionament en cordó que s’ha aplicat a banda i banda del carrer. Els primers afectats per aquestes novetats són els hostalers del tram comprés entre els carrers Pintor Segrelles i José Simó Marín, on també s’han realitzat millores.

“Nosaltres hem hagut de reduir la terrassa passant de les 7 taules que oferíem a 4”, explica un dels afectats. Inicialment, solament poden ocupar el tram de calçada que comprén la seua façana, per la qual cosa una alternativa és demanar permís als veïns dels edificis contigus per a poder ocupar part del seu espai. “Però no hem obtingut el seu beneplàcit”, lamenta un dels hostalers d’aquest primer tram. Al que també afegeixen, “hem fet una gran inversió i ara ens veiem obligats a adaptar el que tenim, comprar mobiliari nou més xicotet, etc.”, comenten alguns afectats.

Des del consistori municipal, la regidora de Comerç, Sayo Gandia, ha explicat sobre aquest assumpte que “les conseqüències estan sent mínimes en les terrasses. Créiem que seria pitjor però una vegada finalitzada l’obra veiem que no ha afectat massa”.

error: