fbpx

Els malalts mentals tindran un centre de dia

Categories Societat

La vicepresidenta del Consell i Consellera de Polítiques d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, s’ha compromés a fer realitat un centre de dia per a malalts mentals a Ontinyent. Aquest anunci va tindre lloc en el sopar benèfic de la Fundació ADIEM, l’Associació per la Defensa i Integració del Malalt Mental de la ciutat, en el 20 aniversari del Centre de Rehabilitació i Integració Social, CRIS, d’Ontinyent.

En el mateix esdeveniment, Caixa Ontinyent va anunciar que aportaria 300.000 euros per a construir el centre de dia, als quals caldria sumar les aportacions de la Diputació de València, ADIEM i la Conselleria.

Des de l’entitat bancària, José Pla Barber, explicava que la caixa destinarà 300.000 euros de la seua Obra Social d’enguany per a fer realitat un centre de dia per a persones amb malalties mentals. Una quantitat que representa el 50% del pressupost que es necessitaria per a posar en funcionament aquest servei social que donaria cobertura a 20 persones amb malalties mentals, segons fonts consultades.

 

error: