fbpx

Els millors balcons del barri del Poble Nou

Categories Societat

Passejar pel centre de la ciutat i descobrir que en molts indrets esclata la vida és un plaer. En el Poble Nou, amb les cases en ruina que han sigut objecte de denúncia social conviuen inmobles amb sabor autèntic, perquè qui els habiten aposten per un estil de vida més pròxim, més de poble.

Donar a conèixer aquesta cara amable del centre de la ciutat i convidar a passejar pels seus carrers és l’objectiu que s’havia marcat la nova junta directiva de l’Associació Veïnal del Poble Nou i que ha aconseguit. Es tracta del concurs de balcons ‘Posa’m bonica’ que se celebrava per primera vegada i que tenia com a guanyador el balcó del 3r pis, de Maians, 60. La guanyadora, Inma Gandia feia al·lusió a que la seua família sempre ha viscut al Carrer Major i agraïa els organitzadors haver posat en marxa aquesta iniciativa. Un dinar per a dues persones al restaurant El Tinell de Calabuig, embotits, un pa de poble i selecció de dolços, un centre floral i la ceràmica que acredita la victòria constitueixen el guardó que s’emportava aquesta ontinyentina a casa.

Els millors balcons del barri del Poble Nou El Periòdic d'Ontinyent

En la imatge, el balcó guanyador de ‘Posa’m bonica’.

A més, altres quatre balcons dels 16 finalistes, rebien la resta de segons premis, que consistien en un sopar per a dues persones a locals hostalers del barri i un centre floral: carrer d’Enmig, 26; carrer Sant Josep, 8; carrer Sant Vicent, 16 i carrer Santa Faç, 18. L’acte de lliurament de premis tenia lloc al bell mig del barri i espai neuràlgic: la plaça Sant Domingo, en un acte senzill.

Un dels trets del concurs eren les votacions obertes a la ciutadania, fet que es va reconèixer sortejant un centre de flors entre els participants. Un jurat escollia entre els finalistes el balcó guanyador que també serà el cartell de la segona edició del ‘Posa’m bonica’.

error: