fbpx

Els ontinyentins Músicos de Guardia llancen una campanya de crowfunding

Categories Societat

Els components del grup musical ontinyentí, Músicos de Guardia, MDG, han llançat una campanya de crowfunding destinada a la masterizació i la posterior edició del seu nou i segon disc llançat al mercat, RAJOLES. Un treball replet de lletra i amb 10 cançons arredonides a força de pinzellades de Rock, Folk i Country amb els habituals instruments d’aquesta banda valenciana, guitarres acústiques i elèctriques, pedal steel, mandolina, dobro i banjo.

Només en el primer dia de llançament d’aquesta campanya, tal com el grup anuncia en la seua pàgina de Facebook, han aconseguit el 20% del total. Així, animen a tots aquells que vulguen contribuir a seguir realitzant les seues aportacions que tindran recompensa, les quals es poden veure a aquest link: http://www.verkami.com/projects/14766-mdg-segundo-disco-baldosas

El disc va ser gravat i barrejat en els estudis Mojave (València), al juny i Julio de 2015, per Manuel Tomás, tècnic de referència en el panorama actual.

Els components de Músicos de Guardia són: ROBE MOLLA: Veu, Guitarra acústica i harmònica. PABLO GISBERT: Veu, guitarra acústica, guitarra elèctrica, mandolina, pedal steel i dobro. ADRIAN PICAZO: Baix. CARLOS ALVAREZ: Hammond i piano. JOSEP BAS: Bateria i percussions.

error: