fbpx

Els pensionistes demanen una reunió amb el conseller de Sanitat per les carències de l’Hospital

Unes dos-centes persones s’han manifestat aquesta vesprada en la concentració-manifestació que ha tingut lloc en defensa de la sanitat pública i contra el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital d’Ontinyent. És la segona manifestació en huit dies després que la primera, el dilluns passat, reunira prop de 3.000 persones.

En aquesta ocasió els manifestants han eixit des de la Plaça Concepció en direcció a l’Hospital d’Ontinyent on s’ha llegit un manifest. La cita estava convocada per la Coordinadora de Pensionistes de la Vall d’Albaida, els quals han demanat una reunió directa amb el conseller de Sanitat per traslladar-li el seu malestar per la situació que s’arrossega ja que han denunciat que el tancament de la planta de medicina interna s’afegeix a altres supressions com el servei de diàlisi “que obliga a una vintena de malalats de desplaçar-se a Xàtiva” i “donar tombs per a ser tractats”. També s’ha recordat que n’hi ha dèficit en diferents especialitats i que les llistes d’espera són de massa temps per algunes malalties.

Entre els presents, només representació política de Compromís i d’Unides Podem, amb absències respecte a la manifestació de la setmana passada que va estar convocada des del propi Ajuntament.