fbpx

Els premis Sambori guardonen 33 obres literàries i en valencià

Categories Comarques

Aquest diumenge, 7 de maig, a Fontanars dels Alforins, tindrà lloc el lliurament dels guardons Sambori 2017 de la Vall d’Albaida. L’esforç de més de 200 docents, qui amb el seu treball i constància han portat aquesta tasca a 36 centres educatius de la nostra comarca, fa que cada any la participació en aquest concurs literari esdevinga un gran èxit amb més de 4.500 participants. El lliurament dels premis serà aquest diumenge, a les 12 hores, a la Casa de Cultura de Fontanars dels Alforins.

Enguany, una trentena de persones han format part del jurat comarcal, avaluant els treballs de forma anònima i atorgant els diferents guardons en aquesta fase comarcal, passant aquests treballs a la fase autonòmica.

Els premis Sambori guardonen 33 obres literàries i en valencià El Periòdic d'Ontinyent     Els premis Sambori guardonen 33 obres literàries i en valencià El Periòdic d'Ontinyent

19 ANYS I MÉS DE 13.000 ALUMNES

El Premi Sambori va nàixer l’any 1998 i va ser una iniciativa impulsada des d’Escola Valenciana per a promoure i difondre l’ús del valencià dins de l’àmbit educatiu, a més d’incentivar la creativitat artística i imaginativa de les xiquetes i xiquets valencians. L’any 20o4, donat l’èxit del certamen, Escola Valenciana, juntament amb altres entitats, va crear la Fundació Sambori des de la qual s’impulsen els premis. Actualment el Sambori cobreix tots els nivells educatius, des dels xiquets d’infantil i primària fins als joves de secundària, batxillerat, passant pels universitaris i la gent que estudia a les Escoles d’Adults i l’Escola Oficial d’Idiomes.
La participació, en aquest premi, ha anat en augment any rere any i en edicions passades van arribar a la participació de més de 130.000 alumnes que el converteix en el premi escolar amb més participació d’Europa.

 

error: