fbpx

Els termòmetres tornaran a marcar els 40 graus

Amb la vinguda de l’agost arriba també la primera onada de calor de l’estiu, que es preveu dure fins principis de la setmana vinent, la qual podria deixar temperatures de fins a 40 graus durant el dia. Pel que fa a les nits, es preveu que els termòmetres arriben a marcar els 25 graus.

Hui, a Ontinyent, la temperatura màxima és de 35 graus, temperatura que augmentarà fins arribar molt a prop dels 40 graus aquest divendres. Serà a partir del dilluns, que els termòmetres baixaran progressivament, donant lloc a turmentes estiuenques al llarg de la setmana.

Per poder fer front a l’onada de calor, els experts recomanen mantenir una bona hidratació, així com vestir amb roba lleugera i evitar eixir al carrer en les hores més caloroses del dia. És convenient també evitar el consum de begudes alcohòliques o amb gran quantitat de sucre, les quals poder provocar una perduda major de líquids que, en cas de no ser reposada, pot provocar irritacions a la pell, mal de cap, debilitat muscular i, fins i tot, petites elevacions de la temperatura corporal.