fbpx

Els terrenys de l’Hospital ja són de l’Ajuntament

Categories Societat

Ontinyent segueix avançant en els tràmits per fer realitat la construcció del seu futur nou Hospital. L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet ja efectiva la compra de la parcel·la on s’ha d’ubicar el centre sanitari, el que ha permès aquests dies fer noves passes, com l’autorització dels estudis geotècnics en els terrenys o l’inici dels tràmits per a adaptar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) als nous usos de la parcel·la.

En concret, el passat dimecres 29 de juny l’Ajuntament adquiria formalment els terrenys situats a la zona del Dipòsit Duaner de la Vall d’Albaida (DAVA)-Casa Balones, on es construirà l’Hospital, després que la Conselleria de Sanitat es pronunciara a favor d’aquesta com la millor de les possibles ubicacions.

A l’endemà, dijous 30 de juny, el Ple Municipal aprovava, sense cap vot en contra, la modificació definitiva del conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Ontinyent per a la construcció de l’hospital, un text on es concretava la distribució de les anualitats de 2016 a 2020 per fer efectiva l’obra, així com les penalitzacions que es produirien en cas d’incompliments per part d’alguna de les administracions implicades.

error: