fbpx

Els veïns proposen suprimir l’aparcament a la plaça Concepció

Categories Societat

Passar per la plaça de la Concepció i veure la zona blava sense cotxes estacionats és ara una postal prou habitual. El motiu no és altre que l’engegada del pàrquing posterior a l’edifici Paduana, on poden aparcar fins a 140 vehicles.

Una situació que el Consell Veïnal ha posat sobre la taula: “el pàrquing de Paduana li ha donat vida a una zona que urbanísticament estava degradada i ara ha canviat totalment a millor”, explica el seu portaveu Francisco Malpartida. L’aposta de les associacions veïnals és que “es faça un estudi perquè se suprimisca l’aparcament de la plaça de la Concepció, perquè és un espai per a ser passejat, deixant algun punt de descàrrega per a donar servei als establiments d’aquesta zona d’oci”.

Davant el supòsit que es plantejara la supressió de la zona blava que hi ha actualment, els veïns entenen que “els cotxes omplirien de nou aquest punt cèntric per acostar-se uns metres més al centre, ja que ara la tendència és utilitzar el pàrquing gratuït i que es troba a tan sol uns metres”. A més interpreten que en aquest punt de la ciutat “l’ORA no és recaptatòria, perquè hi ha suficients places gratuïtes en el nou aparcament de Paduana”.

error: