fbpx

Els vestidors del poliesportiu ja són del segle XXI

Categories Esports

La temporada de bany a la ciutat comença amb una novetat important: l’estrena dels nous vestidors masculins. Una renovació que ha comptat amb una subvenció de 220.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, i que s’ha pogut executar una important reforma que a més ha inclòs com a millores d’obra per part de l’empresa constructora la pavimentació de 700 m2 d’accessos a les pistes superiors del poliesportiu.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, declarava que “l’aposta per fer de la nostra una ciutat esportiva no es pot quedar en paraules, sinó que hem de fer actuacions com les d’aquests vestidors que, a més a més, ratifiquen que allò que demanda la ciutadania en ‘Ontinyent Participa’ s’escolta i s’executa”, explicava.

Precisament, aquesta obra va ser un dels projectes ‘d’Ontinyent Participa’ que s’ha fet realitat i del que a partir d’ara els ontinyentins podran fer ús.

Temporada de bany

Respecte de l’inici de la temporada de bany a la piscina, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que es mantenen els horaris de dilluns a divendres de 10 a 21 h, dissabtes i diumenges de 10 a 20 h, amb la novetat respecte als preus d’un nou abonament del 50% de descompte per als grups organitzats de més de 15 assistents. A més, es congelen els preus.

error: