fbpx

Es presenten hui públicament els 11 projectes finalistes d’Ontinyent Participa

Categories Sin categoría, Societat

Les 11 inversions finalistes d’Ontinyent Participa, el procés de priorització de projectes posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè els veïns puguen triar les obres a executar amb 425.000 euros de la partida d’inversions d’enguany, serán exposats hui públicament a les 19:30 hores al Cim de Sant Rafel.

La finalitat d’aquest acte és que els proponents dels projectes, ciutadants, associacions i entitats de la ciutat, puguen exposar-los públicament, per tal de millorar la informació pública en el procés.

Els 11 projectes, en conter de 10, perquè dos van estar empatats, que han estat elegits són: Camí de Vianants al Cementeri, entorn de Sant Esteve, Gamellons, Muralla de la Vila, Urbanitzció a Sant Rafel, adaptació de semàfors a la plaça de la Concepció, Av. Daniel Gil, entre d’altres, asfaltat de parkings, accessos al Pont Vell, Casa Barberà, Casa Maians, ajuda a drogodepents.

El sistema informàtic per a la votació telemàtica estarà operatiu des de la mateixa mitjanit del pròxim diumenge 31 de gener a dilluns 1 de febrer, podent votar-se també presencialment al Teatre Echegaray, Centre Cívic del Llombo, EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel, Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament.

error: