fbpx

‘Eterno Mecano’, un tribut al mític grup dels 80 i 90

Categories Cultura

Cançons del mític grup Mecano com “El 7 de septiembre”, “Me cuesta tanto olvidarte” o “Eugenio Salvador Dalí” tornaran a sonar en directe aquest divendres a Ontinyent. Serà aquest divendres, a la Plaça de Sant Domingo, a les 23:00 hores, al marc de la programació de “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de les associacions i entitats culturals locals.

Es tracta de l’acte central de les activitats de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent, que celebra el seu XX aniversari.

Amb l’objectiu de retre tribut a una de les bandes que van marcar una època entre els 80 i principis dels 90, durant hora i mitja es recordaran les cançons més llegendàries del grup espanyol format per Ana Torroja i els germans Nacho i José María Cano, i que els van portar a ser una de les bandes referents de l’època daurada del pop espanyol.

Eterno Mecano, creat per la productora Infinity Esdeveniments i Produccions, estarà interpretat per la música en directe de la banda de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i les veus de Laia Benaches, que han desenvolupat gran part de la seua carrera en la companyia de teatre musical d’Espanya i els cantants valencians Ángel Bellido i Sheyla Sanfil, tots ells cantants professionals i amb una àmplia experiència artística, que també comptaran amb l’acompanyament d’un piano.

error: