fbpx

Eufòria per l’Estrella Michelin

Categories Societat

Ahir a les 21,05 vam ser el primer mitjà de comunicació en donar la notícia. Una gran notícia. Per a l’hosteleria de la nostra comarca. Per a la ciutat d’Ontinyent. El restaurant Sents es converteix en el primer de la capital de la Vall en aconseguir una Estrella Michelín, el reconeixement que atorga la prestigiosa guia i que sens dubte és una de les grans referències del sector de la gastronomia a nivell internacional.

Els germans Ximo i Santi Prieto Gramage es trobaven a Girona on es presentava la nova guia 2017 per a Espanya i Portugal i on van saber, de primera mà, que eren un dels restaurants destacats i que entraven per primera vegada amb l’anhelada estrela. Pocs minuts després de fer-se públics els resultats, Ximo Prieto fent gala del seu bon humor explicava que se sentia molt content i que “és l’aniversari del meu germà Santi i els de Michelin li han regalat una estrella”. L’eufòria continguda esclatava i també es feia extensible a tot l’equip professional que integra els restaurants Sents i La Cuina.

Sents Restaurant ha entrat en el prestigiós firmament de la guia roja i els crítics destaquen la seua aposta amb influències gastronòmiques asiàtiques i de la cuina mexicana. El d’Ontinyent és un dels dos nous establiments valencians reconeguts amb la seua primera estrela. L’altre és el restaurant Raúl Resino de Benicarló. D’altra banda el restaurant L’Escaleta que dirigeix Kiko Moya a Cocentaina ha aconseguit la seua segona estrela.
La notícia es va escampar a partir de la seua publicació i va anar fent-se viral durant tota la nit. Les mostres d’alegria i eufòria per part dels clients, amics i veïns han sigut una constant en les últimes hores.
error: