fbpx

EXTREMA PRECAUCIÓ

Categories Societat

La situació especial que està travessant Ontinyent a les últimes hores obliga a extremar la precaució. Així ho ha fet saber l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en un Ban emés a primera hora del matí de hui dilluns i on, a més, demanava que no es realitzaren desplaçaments que no foren estrictament necessaris.

Les primeres mesures es van pendre ahir per la nit quan es tallava la circulació del Camí Vell de Xàtiva, és a dir el pas inferior a la Glorieta i que connecta amb el Pla de Sant Vicent, una zona inundable sempre que n’hi ha una crescuda del riu. Però els problemes s’han agreujat amb els més de 106 litres de pluja que es registraven a les 8 del matí. La força i la intensitat de l’aigua han obligat a suspendre les classes a tots els centres educatius de la ciutat.

Els inconvenients s’han incrementat amb el desbordament del riu Clariano i l’evacuació del barri de la Cantereria. Els veïns han estat traslladats a un alberg municipal.

Les incidències van multiplicant-se pertot arreu. En alguns col·legis com el Carmelo Ripoll, l’aigua ha entrat dins de les instal·lacions. També es pot vore moltes cotxeres i domicilis amb les plantes baixes inundades. En la redona de l’Avinguda del Tèxtil, davant la fàbrica de Manterol, alguns vehicles s’han vist atrapats en l’estany que ha creat l’aigua acumulada.

La Policia Local informa que s’han tallat alguns camins i carrers, entre ells la carretera de València a l’altura de Ceracon, també el Camí de la Costa i un tram de l’Avinguda de l’Almaig.

error: