fbpx

Fes-te amb l’Extra de Festes de El Periòdic d’Ontinyent

Categories Economia

Tot el que la festa ens depararà aquest any ho trobaràs a l’Extra de Festes de El Periòdic d’Ontinyent que estarà als quioscs el pròxim 19 d’agost. Entrevistes amb els principals protagonistes, reportatges, articles que faran descobrir el sentiment morocristià que dins de poc engalanarà els carrers de la ciutat.

A més, podràs saber quina ha sigut la foto guanyadora del nostre concurs que serà la portada de l’extra i que és obra de l’ontinyentí Tono Campos.

Junt l’Extra de Festes trobaràs El Periòdic d’Ontinyent, Las Provincias i de regal el llibre ‘Consuelo el Espiritista y la Tercera Resurrección’ de l’autor ontinyentí Ramón Cerdà.  Tot per tan sols 4 euros.

Reserva-ho ja al teu quiosc i no et quedes sense aquest espectacular pack.

A més, amb l’edició del 19 d’agost El Periòdic d’Ontinyent farà un stop en el camí fins el 3 de setembre. Però abans hi haurà un alt en el camí per repetir l’experiència de l’any passat. El dissabte de festes, el 27 d’agost, tornarà als carrers El Periòdic de l’Entrada, exemplar gratuït que es repartirà durant el trajecte de la Baixada del Crist.

error: