fbpx

Instal·lar una empresa a Ontinyent tindrà premi

Categories Economia

L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana el termini per sol·licitar subvencions de fins al 50% al lloguer de naus industrials i locals comercials a empreses que inicien activitat al municipi. Es tracta d’una línia d’ajudes inclosa al III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que impulsa el Govern d’Ontinyent, i que s’articula a través del Banc Municipal de Naus i Locals.

Aquesta convocatòria d’ajudes al lloguer, publicada a la web municipal www.ontinyent.es en l’apartat de Promoció Econòmica, serveix per concedir ajudes de fins el 50% del cost mensual de l’arrendament del local o nau industrial, amb una quantia màxima de 150 euros mensuals per als locals i de 300 euros mensuals per a les naus industrials, amb un import total màxim de 900 euros per beneficiari en cas de locals, i de 1.800 euros en cas de naus industrials.

Podran sol·licitar estes ajudes les persones físiques o jurídiques, que inicien una activitat empresarial que haurà d’estar ubicada en els polígons industrials o en els carrers Maians, Josep Melcior Gomis, Plaça Sant Domingo, i Alcalde Paco Montés. L’inici de l’activitat en el local objecte de subvenció s’ha de produir durant l’any de la convocatòria per a la qual se sol·licita l’ajuda, prenent com a referència la data d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris (IAE).

error: