fbpx

Izal més Amaral per 30 euros

Categories Societat

‘Ontinyent en Concert’, el programa d’actuacions musicals que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent aquest estiu, ha tret a la venda un nou abonament conjunt per als concerts dels grups Izal i Amaral per 30 euros, el que suposa un estalvi del 25% respecte als 40 euros que costarien per separat.

Es tracta d’una oferta assumida per la productora a instàncies de les regidories de Festes i de Joventut, de la qual també es podran beneficiar aquells i aquelles que hagen adquirit ja la seua entrada. Estes persones podran aprofitar el descompte presentant l’entrada en taquilla al concert de ‘Sona la Dipu’ del dia 19 d’agost, on actuarà Izal, i abonant 10 euros més obtindrà una polsera que permetrà accedir també al concert d’Amaral, el dia 24 d’agost, dins la gira Nocturnal.

La resta dels interessats podran accedir a estos abonaments als punts de venda disposats per a les entrades: La Llibreria (Ontinyent), Musical Cardona (Cocentana i Alcoi), Llibreria La Costera (Xàtiva), Canals (Cafeteria Serra), les oficines de Caixa Ontinyent, l’Ajuntament i el Poliesportiu Municipal d’Ontinyent i per internet a través de www.ticketvip.es

error: