fbpx

Javier Reig oficialitza la seua candidatura a la presidència de Festers

El kàbila Javier Reig ha oficialitzat la seua candidatura a la presidència de la Societat de Festers amb l’aportació dels “avals necessaris”, segons expliquen, en la seu de la casa dels festers.

La presentació oficial de la candidatura va tindre lloc ahir de vesprada i es va donar a conéixer també les persones que acompanyen a Reig en el seu equip. “La gran majoria d’aquest equip ja hem treballat junts en la Junta de Govern d’aquesta casa, tots i totes amb una dilatada experiència festera, i ens reunim de nou, després del nostre pas per la casa entre els anys 2012 i 2014, quan vam aconseguir aportar canvis significatius i molt positius, que hui segueixen en vigència”, expliquen des de l’equip. “Altres festers han arribat després a l’equip” i “tots i totes hem ocupat càrrecs rellevants en la nostra Festa”.

Javier Reig i el seu equip manifesta que la seua “qualitat festera ens avala perquè som un grup que solament busca millorar i avançar en tots els aspectes, moguts per la il·lusió que solament la vida festera sap atorgar”.