fbpx

Joan Gilabert dimiteix com a regidor i portaveu de Compromís

Categories Política

El fins ara portaveu de Compromís per Ontinyent i regidor de l’ajuntament presentava aquest matí la seua renúncia després d’haver passat 18 mesos com a membre de la corporació municipal. Gilabert explicava que, entre els motius que l’han portat a presentar la dimissió es troba la falta de “suport del partit a nivell comarcal” i el convenciment de què “sense el recolzament de la majoria no puc aportar res. Sincerament, espere que els que vinguen darrere ho facen el millor possible”.
De moment, el fins ara número u de Compromís per Ontinyent ha presentat a l’alcalde d’Ontinyent la seua renúncia com a regidor i al llarg de hui farà el mateix en el partit. Joan Gilabert manifestava sentir-se “agraït pel suport rebut per part de la comitiva local i per tots els veïns que han cregut en mi”.

Després de la renúncia, queda per veure la persona que entrarà a substituir a Gilabert, tant com a portaveu del partit com a regidor. Tot apunta a què serà Sílvia Urenya, la número tres de Compromís per Ontinyent qui ocupe els càrrecs que ara Gilabert deixa.

error: