fbpx

Jordi Payà fitxa pel Periòdic d’Ontinyent

Categories Societat

El Periòdic d’Ontinyent ha inclòs en el seu equip de professionals a ‘l’home del temps’ per excel·lència, el geògraf alcoià Jordi Payà. Durant molts anys, Payà va ser l’encarregat de donar el temps a tots els habitants de la Comunitat Valenciana a través de Canal 9. Després que la cadena pública valenciana tancara les seues portes, Jordi ha seguit informant els valencians de la climatologia.

Ara, el geògraf ha entrat a formar part dels serveis informatius d’aquest mitjà de comunicació mitjançant una secció que enllaça amb la seua pàgina web, oratgenet.com, on ‘l’home del temps’ realitza una actualització diària del seu post i els internautes poden trobar dues edicions de la previsió meteorològica del dia en la mateixa pàgina del Periòdic d’Ontinyent: un vídeo a migdia i altre a la nit.

Jordi Payà fitxa pel Periòdic d'Ontinyent El Periòdic d'Ontinyent

Jordi Payà preveu un cap de setmana marcat per les baixes temperatures i el vent, un fenomen que accentuarà encara més la sensació de fred. La situació s’agreujarà a mesura que entrem en la pròxima setmana.

Jordi Payà fitxa pel Periòdic d'Ontinyent El Periòdic d'Ontinyent

error: