fbpx

José Casanova i David Fons tanquen ‘Íntims’

Categories Cultura

La iniciativa gastronòmica i musical ‘Íntims’, llançada per Ad Libitum i el restauran Blanc i Negre aplega a la seua fi demà dijous, 7 de juliol. L’última de les tres cites que han donat vida a aquesta innovadora iniciativa anirà a càrrec del violista David Fons i del pianista José Casanova.

De nou, els assistents podran degustar un menú preparat per la cuina del restaurant Blanc i Negre i escoltar en format íntim i personal la proposta musical que el dijous pròxim posaran en escena Fons i Casanova.

DE BACH A JACKSON David Fons és violista i professor del Conservatori José Iturbi de València i actuarà amb el pianista José Casanova. Junts interpretaran un repertori que anirà des dels temes més clàssics de grans, com ara Bach, fins a obres més contemporànies del desaparegut Michael Jackson.

El públic que estiga interessat en participar de l’últim ‘Íntims’ pot reservar la seua plaça en el telèfon 960 063 863 o mitjançant la pàgina web www.blancinegrebar.com. El sopar més el concert té un preu de 25 euros per persona i comença a les 21.30 hores, aproximadament. “No es tracta d’un sopar amb música ambiental, sinó que primer es presenta als músics en una recepció prèvia i s’explica el programa a interpretar. Després se serveix el sopar i a continuació té lloc el concert”, explica Lluís Muñoz, d’Ad Libitum. Des de l’organització destaquen que “prova de l’èxit d’aquesta iniciativa és que en les dues cites anteriors l’aforament del restaurant ha estat complet”.

error: