fbpx

La biblioteca de Bocairent divulga la seua riquesa documental al seu 25 aniversari

Categories Comarques

La biblioteca pública municipal de Bocairent acaba de començar la celebració del seu 25 aniversari amb un acte, el dissabte 20, presentat per Maria García i amenitzat amb la recitació de diferents fragments literaris dedicats al món de les agències de lectura per membres del grup de teatre l’Arcà. La cita va servir també per presentar el logotip del servei creat per Claugràfica que va ser explicat pel dissenyador Xavier Puertes i el nou butlletí informatiu trimestral baix el nom ‘Interlletra’.
La publicació inclou una primera pàgina destinada a donar a conèixer diverses qüestions d’actualitat, mentre que la segona se centra en les novetats editorials presents en la biblioteca. A continuació, la tercera plana compta amb una recomanació –en la primera edició a càrrec de la directora de l’institut local Alícia Mafé– i un espai destinat a un autor concret. Finalment, la contraportada serveix per a informació d’utilitat (la programació d’activitats i les dades de contacte) i, especialment, per presentar algun dels documents de l’arxiu històric de Bocairent.
L’inici del 25 aniversari de la biblioteca pública va incloure també els parlaments de la responsable del servei, Pepa Sempere, i del regidor de Cultura, Xavier Molina, i de l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, que van lloar la necessitat d’aquests espais destinats “a compartir la màgia dels llibres i el plaer de la lectura”. El remat al tret d’eixida de la commemoració el va posar la foto de família dels titulars encarregats de l’agència de lectura durant aquest quart de segle representatius de tots els partits polítics presents en el ple municipal en aquest període.

error: