fbpx

‘La Dolce Vita’, la websèrie que supera les 30.000 reproduccions

Categories Empreses

La història d’Àlex i Núria, els protagonistes de la web sèrie ‘La Dolce Vita’ ha enganxat a un bon nombre de seguidors que esperen cada final de mes a què es llance un nou capítol.

Més de 30.000 reproduccions s’acumulen en una producció audiovisual online que arriba a la tercera entrega amb l’episodi ‘Cheesecake‘. En aquesta ocasió, com sempre, Àlex i Núria es retroben a la Pastisseria Mora. Davant d’una de les creacions artesanes de la casa, un dolç amb formatge cremós, gerd (frambuesa) i xocolate, la parella tracta de posar-se al dia, després de molt de temps sense veure’s. Però en aquesta ocasió, es produirà un gir inesperat en la història, amb un punt fantàstic que… Millor entrar a l’audiovisual i comprovar-ho en primera persona.

‘La Dolce Vita’ és una web sèrie produïda per La Fàbrica de Fil per a Mora amb la direcció de Rubén Montava i la participació com a actors de Nelo Gómez i Regina Duif. Els capítols són emesos via online cada final del mes des de la pàgina de Facebook de El Periòdic d’Ontinyent i compartit per milers de seguidors que l’han convertit ja en un referent de la comèdia feta a casa nostra.

error: