fbpx

La festa morocristiana ja està ací

Categories Societat

Ontinyent obri de nou les portes a les seues festes de Moros i Cristians amb la celebració de la Publicació, l’acte que dona inici oficial a la festa.

Tot començarà demà dissabte a les 18.30 hores, quan els càrrecs del 2016 inicien el recorregut des de la plaça de la Concepció i fins a la plaça Major. Els carrers Gomis i Maians s’ompliran de música festera i trajes de gala. Els Primers Trons de les 24 comparses desfilaran obrint camí als ambaixadors, banderers i capitans. Una vegada es troben tots a la plaça Major, els càrrecs de l’any passat cediran el testic als nous màxims representants de la festa d’enguany: Vicent Marrahí, Pepe Galiana, José Vizcaino, Francisco Micó, Mª Carmen Martínez i Jordi Martí.

Després d’aquest emotiu moment, serà quan es destape la iamtge que representarà la festa de 2016: El cartell de festes, confeccionat enguany pels usuaris del Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d’Ontinyent.

A les 0.00 h, les comparses faran les desfilades de Publicació des del carrer de l’Alcalde Paco Montés, passant pel Dos de Maig, Glorieta dels Moros i Cristians fins a la plaça de la Concepció.

La clau de la ciutat ja estarà en mans dels festers fins que la festa finalitze.

error: