fbpx

La FUCO convoca la 2a edició del Premi Balarma

Categories Cultura

La Fundació Universitària Vall d’Albaida ha convocat la II Edició del Premi de Recerca en Educació Infantil ‘Col·lectiu Balarma’, un guardó dotat amb 5.000 euros que s’alterna cada any amb el premi de recerca econòmica Juan José Renau Piqueras.

Es tracta d’un premi que pretén estimular la recerca i la millora de la qualitat de l’ensenyament públic, i que es va crear en record de ‘Balarma’, un grup de 17 professors que durant els anys de la transició van formar un col·lectiu a la Vall d’Albaida que va plantejar i va elaborar materials per a facilitar l’ensenyament en valencià, des d’una perspectiva activa i cooperativa. Segons consta en les bases, el premi s’atorgarà al projecte de recerca original i inèdit que el tribunal considere que permet aprofundir en el coneixement i contribuïsca a millorar l’educació infantil, tenint-se en compte, a més de la qualitat i el rigor científic, l’aplicabilitat del treball.

Els projectes deuran lliurar-se abans del 24 de juny en la seu de la Fundació Campus Onitnyent, en el carrer Gomis, 3. Tant les bases com la resta de documentació necessària es poden descarregar lliurement en la pàgina web www.fundaciocampusontinyent.es

error: