fbpx

La meteorologia dona la benvinguda a la primavera

Categories Societat

Encara que no serà fins al pròxim 20 de març, a les 11 i 287 minuts, quan comence oficialment la primavera, des del punt de vista meteorològic ja han donat la benvinguda a l’estació de les flors.

Hui, 1 de març, comença oficialment la primavera meteorològica i ho ha fet amb el sol com a principal protagonista. El vent a poc a poc ha anat disminuint i bufant amb menys intensitat.

El responsable d’Oratgenet, Jordi Payà, avança per al que resta de setmana un “oratge típicament primaveral”. Mentre que demà, dijous, “encara tindrem un dia marcat per l’estabilitat i per temperatures suaus”, el divendres començarà a canviar la situació, començant el dia amb sol “però l’acabarem amb el cel prou ennuvolat i amb precipitacions al nord i per l’interior que anunciaran un dissabte gris, plujós i fred”, destaca Payà. Diumenge, “encara tindrem pas de núvols que al nord i per l’interior deixaran ruixats dèbils, però sembla que tindrem més sol al sud i les temperatures es recuperaran de la baixada de dissabte”.

La meteorologia dona la benvinguda a la primavera El Periòdic d'Ontinyent

En definitiva, benvinguda primavera.

error: