fbpx

La nit de les compres torna aquest dissabte

Categories Societat

La nit de les compres i els descomptes per excel·lència, ‘la Nit Oberta’ organitzada per Comerç In, torna a Ontinyent per celebrar la seua huitena edició el pròxim dissabte, 1 d’octubre. Des de les 21 i fins a l’1 de la matinada, els ontinyentins i visitants trobaran comerç, gastronomia, música i cultura als carrers de la capital de la Vall d’Albaida.

Una pluja de confeti a les 21 h, servirà per inaugurar quatre hores de compres i activitats al carrer, que enguany compta amb l’alicient del sorteig de 20 premis de 20 euros entre les 22 i les 23.30 h, que serà sumat de forma instantània a la targeta IN del guanyador i que haurà de consumir la mateixa Nit Oberta.

Des de Comerç In expliquen que “els més de 30 comerços participants oferiran productes de temporada al 20% de descompte. I en cadascun d’ells, l’anomenat ‘Producte de la Nit’ amb un 40% de descompte, a més d’una zona outlet amb rebaixes de més del 50%”.

Per si tot açò fora poc, el recorregut comercial estarà amenitzat per música ambiental. La sala d’exposicions del Centre Cultural Caixa Ontinyent oferirà des de les 21 i fins a l’1 h, la possibilitat de visitar les seues instal·lacions i exposicions. També hi haurà zona gastronòmica i de jocs per a xiquets.

error: