fbpx

La nova rotonda de Torrefiel crearà nous accessos en el barri del Llombo

Categories Política

La rotonda d’accés a l’avinguda Torrefiel va a licitar-se per convertir-se en una realitat, amb un model que s’anomena ‘rotonda satèl·lit’, que és el que l’administració autonòmica ha considerat el més idoni des del punt de vista tècnic. Així ho informava la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador, a Ontinyent, per anunciar que eixiran a concurs aquestes obres tan esperades per un import d’1 milió d’euros.

Els treballs tardaran un any en executar-se i suposaran altres millores d’accés en aquesta zona del Llombo. Per un costat, s’urbanitzarà un carrer en forma d’ela paral·lel a Santa Teresa, per desviar des de la rotonda del Poliesportiu cap a l’Avinguda Torrefiel els vehicles que accedisquen al municipi des de Bocairent. Serà l’únic sentit de circulació pel qual no es podrà entrar a Torrefiel, perquè sí que podran fer-ho aquells que provinguen des d’Albaida, la màxima afluència de trànsit que es produeix en l’actualitat.

També s’actuarà en l’accés a l’IES l’Estació i al futur Hospital de manera que siga accessible, a més hi haurà una connexió per als vianants que podran caminar pels voltants de la nova rotonda.

L’acte ha tingut un caire social i ha comptat a més de la Consellera, amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; dels directors generals de la Conselleria, l’ontinyentina Rebeca Torró i Carlos Domingo; dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Ontinyent i dels veïns i veïnes del barri, i ha tingut lloc en les immediacions de la futura infraestructura.

 

error: