fbpx

La periodista Rosa Mª Calaf estarà aquest divendres a Agullent

Categories Comarques

La coneguda periodista Rosa Mª Calaf, qui ha estat més de trenta anys treballant com a corresponsal de Televisió Espanyola arreu del món, estarà aquest divendres 26 de febrer a Agullent, on oferirà la xerrada “Dona, periodista i viatgera” a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal (ubicat a la Casa de la Cultura d’Agullent).

Calaf, amb el seu personal look de monyo roig amb una grenya blanca, va entrar a treballar a TVE l’any 1970 i pràcticament des d’aquell moment es convertí en uns dels rostres més populars mitjançant el desenvolupament de les seues corresponsalies a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Viena, Roma i a la zona d’Àsia-Pacífic ja a la primera dècada del segle XXI. La periodista catalana ha estat convidada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent per a explicar, a través del bagatge de la seua dilatada trajectòria professional i personal com a viatgera, la seua visió de la dona al món.

Al llarg de la seva carrera,  Rosa Mª Calaf ha estat guardona entre d’altres amb el Premi Ondas a la millor tasca professional o el V Premi José Couso Llibertat de Premsa.

error: