fbpx

La plataforma contra l’alta tensió de la Vall demana la mobilització

Categories Comarques

La plataforma contra l’Alta Tensió a les Comarques Centrals demana la mobilització i la solidaritat de tots els seus simpatitzants per recolzar els seus quatre membres que seran jutjats el pròxim 12 de setembre a Alzira per les manifestacions convocades en contra de la construcció d’una línia d’alta tensió a les serres de la comarca per part de l’empresa elèctrica Iberdrola. “Una línia que anava a creuar per les mateixes serres d’Albaida, Agullent, Benissoda i Ontinyent que un any abans havien patit un greu incendi forestal”, comenten des de la plataforma.

El col·lectiu ha organitzat una concentració a les portes del jutjat d’Alzira per al pròxim dilluns a les 10: 30 hores, al mateix temps que sol·licita la solidaritat econòmica per “la possibilitat que acabe dictant-se una sanció econòmica als companys i companyes jutjades”. Per la qual cosa la plataforma ha obert un conter on es poden fer aportacions.

La mobilització també ha arribat a les xarxes socials i el col·lectiu ha demanat als seus seguidors que pengen el logo No a l’Alta Tensió als seus perfils.

cartell-grup-de-suport-1

error: