fbpx

La pluja banya la falla de Sant Josep dos dies després de la seua Plantà

Categories Societat

Des de feia mesos que no plovia de manera continuada a la ciutat i hui per fi, la tan desitjada aigua, ha caigut del cel. Però com diu el refrany, ‘nunca llueve a gusto de todos’, i és que des de dissabte es troba plantada la falla del Juniors de Sant Josep al pati de la parròquia del barri que hui s’ha vist sorpresa per l’aigua. Una obra del artista faller de Gandia José Sanchis Izquierdo que es va plantar en una jornada amb un sol radiant que res feia preveure l’arribada de la plutja.

Cal recordar que l’any passat les plutges més copioses registrades a la ciudad es van produir també en plena celebració de les falles, al mes de març. L’aigua caiguda en pocs minuts va inundar el pati de la parròquia de Sant Josep.

Per als pròxims dies AEMET no preveu més pluja a Ontinyent, això sí, les temperatures seran fresques tant per la nit com de matinada.

No obstant açò, els fallers i falleres de Sant Josep han viscut un cap de setmana intens buscant a Heidi i el seu iaio pels comerços de la ciutat al divertit Rally de Falles.

error: