fbpx

La reflexió sobre la igualtat de gènere ix de les aules

Categories Societat

Les alumnes del cicle de Promoció de la Igualtat de Gènere de l’IES Pou Clar volen apropar els coneixements que estan aprenent a classe a la ciutadania. Per això, han organitzat les primeres Jornades per la Igualtat de Gènere que comencen aquesta vesprada i es perllongaran fins al divendres, 26 de maig, en diferents espais d’Ontinyent.

Les Jornades eren presentades per la directora de l’IES Pou Clar, Inma Pla, la professora del cicle encarregada de l’esdeveniment, Mª Àngels Moreno, i dues alumnes del cicle, Mariola i Regina. La directora destacava “la participació activa de l’alumnat en les jornades” i la col·laboració “de l’Ajuntament i la regidoria de la Dona” en la celebració d’aquestes. L’objectiu de les jornades “és, per una banda, fer difusió d’aquest cicle que és nou però molt important” i, per altra “convidar a la reflexió, a la participació de la ciutadania”.

Les Jornades per la Igualtat de Gènere estan obertes a la participació i començaran aquesta vesprada, amb ‘Arrels de la desigualtat’, a les 19 hores, al Consell Local de la Joventut. Seguit, dimarts, a les 19 h, ‘Fem xarxa. La sororitat com a eina’, a Ca la Mera. Dimecres tindrà lloc la xerrada ‘Fases de la violència masclista’ a les 19 h, a l’IES Pou Clar. Dijous ‘Aprén a parlar en públic’, a les 19 h, al Centre Cívic del Llombo. I, divendres, a les 19 h, l’experta Coto Talens impartirà la xerrada-taller ‘Apoderament. Reconèixer el poder propi”, a les 19 h, a l’edifici de la UNED.

error: