fbpx

La reurbanització de Martínez Valls començarà al febrer

Categories Societat

El carrer comercial de moda, Martínez Valls, i la part que va des del Dos de Maig a Pintor Segrelles es va a sotmetre a una reforma integral.

Amb aquesta actuació serà una via amb voreres més amples (3 m), amb una única via de circulació i estacionament a banda i banda que passarà a ser en cordó en tot aquest tram. Aquesta planificació pensada per a una zona comercial restarà 18 llocs d’aparcament, però guanyarà en espai per als vianants.

La reforma mantindrà l’arbrat, però no les 42 moreres actuals, sinó 55 arbres Xarxa Robin. Els exemplars arrancats que es troben en bon estat es traslladaran a altres punts de la ciutat, segons han informat l’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora d’Urbanisme, Rebeca Torró.

Respecte al mobiliari urbà es completarà amb bancs, papereres, aparcament per a bicicletes, bolardos i dues mupis interactius amb cartells rotatoris que seran les primeres pantalles electròniques informatives de la ciutat per a anunciar esdeveniments.

A més,  i després de recollir les suggerència de comerciants i veïns, el paviment ha de ser antilliscant, per a evitar caigudes com succeeix amb el material instal·lat en Daniel Gil i l’únic tram de Martínez Valls que ja està reurbanitzat.

Els treballs, que començaran l’1 de febrer i tindran una durada de 5 mesos aproximadament, serviran per a renovar la xarxa d’aigua potable i per a substituir l’enllumenat per fanals nous de vapor de sodi.

error: