fbpx

La Unió Artística Musical celebra el I Memorial Mestre Ferrero

Serà el primer concert de la banda en la ‘nova normalitat’. Aquesta vesprada, a partir de les 20.30 hores, tindrà lloc a la plaça de Sant Domingo el I Memorial Mestre Ferrero en homenatge a aquest reconegut compositor ontinyentí.

El concert comptarà amb les màximes mesures de seguretat. Un centenar de cadires es disposaran a la plaça, separades per 1, 5 metres per garantir la distància social entre el públic. A més hi haurà dispensadors de gel i l’ús de la mascareta serà obligatori.

La previsió és que l’audició no superarà els 35-40 minuts, a banda dels parlaments. S’oferiran, en una única part, sis peces emblemàtiques del ‘Mestre’. S’obrirà el concert amb el pasdoble ‘El Nostre’, que Ferrero va dedicar a la seua banda. Seguidament s’interpretarà la marxa cristiana ‘Bonus Christianus’, com a dedicatòria a tots els festers ontinyentins. Amb ‘Cadelavir 70’, es vincularà la interpretació d’aquest pasdoble al treball que la banda encetava el passat cap de setmana amb la gravació d’un disc de música vinculada a la Puríssima. Després, s’interpretarà la marxa mora ‘Mozárabes 1960’, que enguany compleix 60 anys de la seua composició. Igualment, el pasdoble ‘Reina de Fiestas’, també compost en 1960. Tancarà el concert la interpretació de la marxa mora ‘Chimo’.