fbpx

La UV projecta un màster de teixits intel·ligents i esport a Ontinyent

Categories Societat

El Campus Universitari d’Ontinyent ampliarà la seua oferta formativa amb un nou màster relacionat amb “els teixits intel·ligents i l’esport”, així ho anunciava el vicedegà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Ferran Calabuig. Aquesta formació de postgrau serà possible gràcies, segons explica Calabuig “a les línies de recerca que permetrà el laboratori de l’Activitat Física i el Rendiment Esportiu i Biomecànica que s’instal·larà en la planta que quedava buida del campus universitari, com també es crearà el d’Anatomia i Fisiologia”.

Cal recordar que en el campus universitari ontinyentí resta una planta per condicionar i el passat mes de febrer la UV, la Diputació i l’Ajuntament van signar un conveni pel qual s’invertiran 500.000 euros en el condicionament d’aquest espai, les obres del qual, tal com confirma Ferran Calabuig, “començaran en breu”.

Per a la implantació d’aquests nous estudis, la UV ha obert converses amb l’Institut Tecnològic del Tèxtil, AITEX i amb el consistori de la ciutat perquè aquest puga ser una realitat, segons les primeres previsions, “el curs que ve o el pròxim”, afirma el vicedegà.

error: