fbpx

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana pren vol aquesta vesprada amb la seua presentació oficial a València

Categories Societat

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana es presenta aquesta vesprada públicament a un acte que se celebrarà a l’Aula Magna del edifici La Nau de la Universitat de València. Allí, estaran presents les empreses editores de dotze periòdics locals i comarcals de la Comunitat Valenciana que conformen aquesta unió que es fa per primera volta i que són: Crònica de Vinaròs, 7 Dies (Vinaròs i Benicarló), Crónica de Oliva, El Periòdic d’Ontinyent, Loclar (Ontinyent), Tucomarca.com, El Nostre (Alcoi), Escaparate (Ibi), Valle de Elda, Canfali (Dènia) i Portada (Villena).

A la presentació assistiran personalitats de l’àmbit periodístic, polític, social, cultural… entre els que els trobarà el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de la Diputació Jorge Rodriguez, a més d’altres representants del món econòmic i social valencià, els quals no ha volgut faltar per donar suport a aquesta nova entitat que hui comença a caminar.

Des de l’associació es defineixen com “els periòdics de casa, els més pròxims, amb 180.000 lectors en les tres províncies valencianes”. El que demostra que són una premsa viva i que està al costat dels seus veïns, informant de tot allò que passa a la seua localitat i a la seua comarca, que ara uneix les seues forces  en una entitat que els representa i els ajudarà a consolidar-se i créixer en el futur.

error: