fbpx

Les cases del Poble Nou s’obrin a la cultura escènica

Categories Cultura

Del 17 al 22 de gener, el barri Poble Nou es converteix en l’epicentre de la cultura escènica. La iniciativa Poble Nou Endins celebra enguany la seua tercera edició amb artistes consolidats, espectacles d’artistes en formació i activitats paral·leles. Enguany, quatre cases del barri i tres espais artístics (Acadèmia Maria Castro, EPA Sant Carles i Acadèmia Cristina García) obriran les seues portes a la ciutadania, fent accessible la cultura escènica a tothom.

Les cases del Poble Nou s'obrin a la cultura escènica El Periòdic d'Ontinyent

Aquest matí Rafa Mira de l’Associació de Veïns Poble Nou, i Irene Moreno, tècnica d’ACPV a la Vall d’Albaida, presentaven el festival dins d’una de les cases on es desenvoluparan espectacles. Malgrat que Poble Nou Endins comença el dimarts 17, la inauguració oficial serà el divendres 20, amb un Itinerari Poètic pels carrers del barri, amb eixida des de la Font dels Violins, al carrer del Delme.

Al llarg dels sis dies del festival, participaran artistes com Toni i Simó, Rosa Campos, Pilar García, Jorge Juan Micó, Companyia Duncatà, el Cor de Música Moderna d’Ad Libitum, l’alumnat del cicle de Promoció d’Igualtat de Gènere de l’IES Pou Clar i l’alumnat del Conservatori Professional de Música J. Melcior Gomis. A més hi haurà visites als 4 campanars del barri a càrrec de la Colla de Campaners i formació gastronòmica amb Jordi Martínez i Teo Mora.

Aquells que estiguen interessats en assistir a les representacions poden adquirir un abonament al preu de 10 euros, de forma prèvia en l’Acadèmia Maria Castro, l’EPA de Sant Carles i en la seu d’Acció Cultural. També es poden comprar entrades per a un sols espectacle, a un preu de 3 euros.

Tota la programació es pot trobar al blog Poble Nou Endins.

error: