fbpx

Les dones seran protagonistes de la Gala de l’Esport 2017

Categories Esports

Les dones que han promogut l’esport en la ciutat. Aquest serà un dels plats forts de la Gala de l’Esport 2017 i una de les fites que es destacaran en l’acte de reconeixement dels esportistes que organitza anualment l’Ajuntament d’Ontinyent.

Per açò, segons desvela el regidor d’Esports, Óscar Borrell, “retrem homenatge a 6 dones ontinyentines que han sigut precursores en el foment de l’esport local”, afirma. Un reconeixement que es realitzarà a través d’un vídeo on s’arreplegarà la importància del paper que han jugat i que juguen les dones en l’esport femení. “La importància de l’impuls de l’esport femení és primordial per a aconseguir l’efectiva igualtat entre xiquets i xiquetes en tots els àmbits”, apunta el titular d’esports municipal.

Altra de les novetats de la Gala de l’Esport del 2017 serà que, entre els diferents reconeixements que arreplega, s’inclourà un per als esportistes locals que formen part de clubs d’altres localitats i que estan triomfant, al mateix temps que representen a la seua ciutat natal. Un premi més que obri el ventall de reconeixements, amb la finalitat de donar cabuda a tots els esportistes ontinyentins ja pertanguen a clubs locals o de fora. Entre els premiats, llistat que actualment encara no ha transcendit i per al que caldrà esperar a la celebració de la gala que serà, segons les previsions el divendres 30 de juny, la intenció del consistori no és reconéixer només a un, sinó a diversos d’ells.

error: