fbpx

L’Hospital anirà baix del DAVA

Categories Política

La zona del dipòsit duaner (DAVA), coneguda popularment com duana, ha sigut l’espai elegit per ubicar el nou Hospital de la ciutat. Així ho ha recomanat la Conselleria de Sanitat a l’Ajuntament d’Ontinyent, segons fonts de l’administració autonòmica.

Fa poc dies, aquest periòdic informava de que la Conselleria emetria en breu els informes tècnics sobre les tres ubicacions que s’havien plantejat per la instal·lació: el recinte firal, el Llombo i la zona del dipòsit duaner (DAVA). Aquesta setmana el consistori rebia els informes, sent el de major viabilitat el que recull la zona del dipòsit aduaner.

Així hui, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez ha anunciat als portaveus dels grup municipals i davant les associacions veïnals la ubicació definitiva del nou centre sanitari davant de la preocupació que existeix per part dels ontinyetins sobre aquest tema. La plataforma veïnal considera prioritari per la localitat l’Hospital i així li ho van manifestar fa dues setmanes a l’encontre amb el primer edil on se’ls informava de les tres alternatives per instal·lar la infraestructura sanitària.

Precisament, a l’esmentat encontre, la zona del DAVA era la que es veia per part dels representants veïnals com la millor opció perquè “està ben comunicada, amb l’eixida a la ronda sud feta, i amb més espai disponible, fins a 25.000 m2”.

El projecte d’aquesta infraestructura ha passat per diferents emplaçaments: primer els terrenys al poligon de Sant Vicent, després el recinte firal i ara la zona de la duana, on s’espera que siga la definitiva.

error: