fbpx

L’Hospital d’Ontinyent porta 4 mesos sense cúpula directiva

Categories Societat

L’Hospital d’Ontinyent fa quatre mesos que està sense direcció des que en setembre del 2016, l’anterior directora del centre ontinyentí, Margarita Llaudes, fora nomenada gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Després d’estiu, Llaudes va deixar de dirigir el centre de referència en la capital de la Vall d’Albaida i des d’aleshores encara no s’ha nomenat l’organigrama directiu de l’Hospital.

La Conselleria de Sanitat va convocar, després de la marxa de Llaudes, pel procediment de lliure designació, la plaça per a director/a mèdic/a de l’Hospital d’Ontinyent. La resolució es publicava en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el 7 de novembre de l’any passat. Amb la mateixa data també s’obria el procés per dotar d’un subdirector econòmic al centre hospitalari d’Ontinyent. Tal com es pot comprovar en la pròpia pàgina de la Conselleria, hui en dia, ambdós llocs continuen sense tindre una comissió de valoració i un nomenament o proposta de nomenament.

Mentrestant, el centre hospitalari es troba submergit en un procés de reforma, que afecta principalment a la zona d’Urgències. Unes obres que segons ha pogut saber aquest periòdic, estan creant cert “malestar” entre els professionals que treballen en l’Hospital.

error: