fbpx

L’IES l’Estació guanya la I Olimpíada de l’Ocupació

Categories Societat

La I Olimpíada de l’Ocupació impulsada pel professor de l’IES Jaume I, Fulgencio Sánchez, finalitzava amb el triomf de l’equip d’alumnes de l’IES l’Estació de la ciutat. Aquest esdeveniment tenia lloc divendres a les instal·lacions del Jaume I d’Ontinyent i al llarg de 12 hores, els estudiants participants (procedents de tots els instituts de la ciutat) van competir per convertir-se en l’equip més desitjable a l’hora de ser contractat per a un lloc de feina.

Els professors encarregats de portar a terme la iniciativa, Fulgencio Sánchez, Bernat Escalera i Patricia Vigo, van aconseguir que Ontinyent fora per unes hores la capital nacional dels emprenedors. Al llarg de la jornada, els docents van desenvolupar 20 píndoles per a millorar l’esperit emprenedor amb dinàmiques col·laboratives, realitzades per 5 equips dels instituts l’Estació, Jaume I i Pou Clar.

L’Olimpíada va estar dividida en tres blocs: Coneix, Millora i Triomfa, i els participants van desenvolupar activitats de coneixement del mercat laboral i autoconeixement personal, millores en les habilitats socials i del currículum i videocurrículum, i ‘tips’ per a la millora del Networking i de l’entrevista personal.

Segons declarava el portaveu de l’equip guanyador “la victòria ha sigut secundària. El més important ha estat les dinàmiques que hem aprés per a posar en pràctica en el camí d’aconseguir el nostre primer treball”.

L’esdeveniment, a més, va comptar amb la col·laboració de les formadores de formadors del SERVEF, Teresa Valor i Cristina Giménez, així com, amb l’assistència dels regidors d’Educació, Cultura i Joventut que van lliurar els premis i diplomes als assistents.

error: