fbpx

L’ONCE valencià coneix Ontinyent en la celebració del seu dia

Categories Societat

ONCE Comunitat Valenciana celebrava el dissabte, a Ontinyent, el seu dia. Enguany, l’organització va escollir la capital de la Vall d’Albaida per passar una jornada festiva, lúdica i cultural en la qual van participar prop de 750 persones.

La delegació de la Comunitat Valenciana de l’Organització Nacional de Cecs Espanyols aplegava a la ciutat dissabte de matí i entre algunes de les activitats preparades es trobava un esmorzar en el parc Mestre Ferrero, una visita pel barri de la Vila i altra pels refugis antiaeris de la ciutat. A més, també van aprofitar la seua estança a Ontinyent per visitar la Fira de Tendes, Tapes i Rock.

La commemoració del dia de l’ONCE de la CV a Ontinyent finalitzava amb un dinar de germanor a la Glorieta al qual assistia l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez i regidors com Rebeca Torró, Sayo Gandia o Virtudes González.

L'ONCE valencià coneix Ontinyent en la celebració del seu dia El Periòdic d'Ontinyent

En la fotografia, el president ontinyentí de l’ONCE de la CV, Enrique Llin, dirigia unes paraules als assistents, acompanyat per Jorge Rodríguez i Sayo Gandia.

error: