fbpx

L’ontinyentí Sergi Gómez, mantenidor de les festes de Sant Agustí

Categories Societat

Sergi Gómez i Soler ostentarà el càrrec de mantenidor de les Festes de Sant Agustí de Bocairent. “Rebre l’encàrrec de ser el mantenidor d’enguany, per part de la Junta de Majorals, és un honor molt gran per a mi, que m’estime moltíssim aquesta població valldalbaidina i manifestacions seues com els Cabolos o les danses, arrelades a aquesta festa”, afirma l’etnògraf i filòleg ontinyentí.

Al seu discurs tot el que ha treballat i aprés aquest etnògraf en els últims anys és el que compartirà amb el públic assistent. “És una oportunitat per explicar de forma amena significacions d’aquesta festa que estan tan amagades que ni te les expliques. Quan les entens, les manifestacions que pensaves que eren úniques estan totalment imbricades amb altres experiències viscudes a altres llocs, perquè tot està relacionat i ajuda a qüestionar què és la tradició”, avança.

El Teatre del Patronato de Bocairent acollirà dissabte, 23 de juliol, a les 20  hores, l’acte de la Proclamació de les festes de Sant Agustí.

error: