fbpx

L’oratge en Festes: possibilitat de tronades i temperatures a l’alça

Festers i públic viuen les jornades de festa mirant el cel. Jordi Payà, responsable d’Oratgenet.com ha fet una previsió per als dies grans dels Moros i Cristians a Ontinyent. Una previsió que es resumeix en la taula il·lustrativa, però que actualitza amb una informació d’última hora en aquest resum.
La vesprada de dijous es caracteritzarà “per una probabilitat molt elevada de tronades” en aquesta zona, del 80%. La franja horària de major risc serà “de les 20 a les 22 hores. Una situació que escamparà de cara a la nit”, detalla Jordi Payà.
La jornada del divendres serà “més tranquil·la”. Segons el meteoròleg, “no es descarta la possibilitat d’alguna tronada entre les 18 i les 20 hores, però en el cas de produir-se la previsió apunta que seran quatre gotes i que escamparà ràpidament”. Pel que fa a les temperatures, oscil·laran entre els 33 i els 35 graus.
El dissabte les tronades no estan previstes per a la zona de València-Sud i els termòmetres no variaran respecte al dia anterior.
Pel que fa al diumenge, el dia podria començar amb núvols d’estancament, que tendiran a desfer-se. Temperatures elevades.
La jornada que tancarà els dies grans de les festes morocristianes, dilluns, la característica més destacada serà la temperatura, amb màximes que podrien arribar fins als 35-36º, com avança Jordi Payà d’Oratgenet.com.