fbpx

Mares d’alumnes de la Pureza demanen que els seus fills es queden al centre

Categories Societat

Mares i representants de l’AMPA del centre educatiu Pureza de María s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament aquest matí, coincidint  que allí se celebrava la comissió d’escolarització de secondaria, per tal de mostrar el seu malestar i demanar que finalment els 4 alumnes que el curs que ve passen a 1r de Batxiller i que es queden fora per l’aplicació del Decret de conselleria d’Educació que baixa la ràtio d’alumnes de 39 a 35, puguen continuar els seus estudis al col·legi.

Davant d’aquesta situació, els pares i pares dels alumnes afectats es van reunir amb l’inspector d’educació , però asseguren “després de reunir-mos amb l’inspector ens va donar la sensació que anava a solucionar-se la situació, però hem vist que no ha sigut així, per això volem traslladar a  la inspectora que està present al consell que estem decebuts perquè volem que els nostres fills es queden al centre”, manifesten.

Altra de les qüestions que reivindiquen és que “al mes de març es van realitzar les matrícules quan la normativa encara no havia canviat i ha sigut cap a final de curs quan s’ha modificat i volem que els nostres drets prevalguen”.

Tots aquests punts els han traslladat a la inspectora que les ha rebut després de finalitzar la comissió. La inspectora es va comprometre a traslladar totes les peticions i el malestar creat als seus superiors per tal d’arribar a una solució, que podria arribar els pròxims dies.

error: