fbpx

Menestrils viatja a les cultures de l’Edat Mitjana

Categories Cultura

Com vivien l’amor les tres cultures que van conviure en aquestes terres en l’Edat Mitjana: cristians, àrabs i jueus? Això és el que planteja el nou disc del grup de música antiga Menestrils, ‘Ahabáh’, que serà presentat aquest divendres en un concert al Teatre Echegaray i que servirà a més, per celebrar el 25 aniversari d’aquest col·lectiu musical.

El programa del concert del divendres estarà format exclusivament pels temes medievals de ‘Ahabáh’, amb una excepció, una cançó que interpretaran amb Batukem i que va compondre l’ontinyentí Jordi Rodríguez per al pregó de fa dos anys i que ara tocaran en homenatge pòstum a aquest músic.

El concert consistirà en la interpretació del disc dramatitzada, amb la col·laboració de l’actor Simó Pere Campos, qui farà de fil conductor de tot l’acte. A més, el Ballet Ópera contribuirà aportant una coreografia de cadascuna de les cultures que convivien en l’Edat Mitjana.

En l’espectacle es celebrarà el primer quart de segle des que aquest grup de música oferira el seu primer concert, en novembre del 1991.

Les entrades per al concert, que tindrà lloc a les 22.30 h, es poden adquirir de forma prèvia a la web www.caixaontinyent.es i una hora abans a la taquilla de l’Echegaray.

error: