fbpx

Més trasllats a Xàtiva i una nova víctima mortal

Ahir dimarts es registrava una nova mort vinculada a la COVID-19. Segons informen fonts pròximes als serveis sanitaris, es tracta d’una dona d’Ontinyent de 90 anys que havia estat ingressada a l’Hospital de Xàtiva i després d’uns dies no havia pogut superar la malaltia. Amb aquest nou òbit ja són 11 els que s’acumulen a la ciutat d’Ontinyent des que es va iniciar el registre oficial en el panell de monitoratge de la situació per part de la Conselleria de Sanitat. Per cert, a l’última actualització ja s’ha reconegut una de les morts que no apareixia en l’estadística oficial.

D’altra banda, fonts de l’Hospital General d’Ontinyent han explicat que durant l’última setmana s’han intensificat els trasllats des d’aquest centre fins a l’Hospital Lluís Alcanyís amb persones amb positiu a la PCR i amb afectacions més greus. S’apunta, sobretot, cap al segment de població més major que, novament, és el més perjudicat en aquesta nova onada de la pandèmia. Els trasllats s’han intensificat, fonamentalment, el passat cap de setmana.

Cal recordar que l’Hospital d’Ontinyent és lliure de COVID, és a dir que no ingressa casos, i que els malalts amb positiu confirmat i símptomes més preocupants són derivats a l’Hospital de Xàtiva que és el que acull els casos de coronavirus en el nostre departament de salut.