fbpx

Neu a les nostres serres aquest cap de setmana

Categories Societat

Segons anuncien els previsions meteorològiques ens espera una cap de setmana ventós, fred i amb ruixats que seran de neu a les serres de l’interior que, segons Meteontinyent, seran més probables a la matinada del divendres al dissabte i al matí del diumenge.

L’Agència Estatal de Meteorologia ha decretat avís per temporal de neu i vent a tota la Península. Aquesta situació de inestabilitat durará des de hui divendres fins el dilluns. El front que recorrerà la Península d’est a oest farà que descendisquen les temperatures sobre tot dissabte i es produiran ruixats especialment a la zona est, on es trobem, que podran ser de neu en zones de serra ja que la quota de neu baixarà fins els 400 a 800 metres.

Pel que fa al vent, AEMET ha decretat l’avís groc per ratxes que poden arribar a ser de fins 80 km/hora.

Segons Meteontiyent, així evolucionarà el temps a Ontinyent aquest cap de setmana:

  • Divendres matí, sol i núvols alts. Divendres de vesprada, cada vegada més núvols. Divendres de nit, cel cobert i ruixats dispersos.
  • Dissabte cel nuvolós, vent de ponent fort, amb ruixats dèbils en forma de neu per damunt de 800 metres. Entre la nit de dissabte i el matí de diumenge cel nuvolós o cobert amb ruixats dispersos en forma de neu per damunt de 600 a 800 metres, localment pot formar-se alguna tempesta.
  • Diumenge de vesprada, s’obriran clars, intervals de núvols, més abundants cap a l’interior de Castelló i de València i cap al nord d’Alacant, on encara podrà caure algun ruixat, pot nevar de manera dispersa a les zones de muntanya. Vent fort de mestral.
error: