fbpx

Cauen més de 8 graus les temperatures

Categories Societat

L’oratge torna a ser el protagonista d’aquesta setmana. Després d’uns dies de temperatures agradables i estabilitat, el fred i el vent tornen a recordar-nos a l’hivern. Si ahir, dimecres, les màximes a Ontinyent van aplegar fins als 22 graus, hui els valors no superaran els 14 graus i les mínimes es desplomaran fins als 4. Demà, divendres, les temperatures continuaran a la baixa sent aquesta jornada la més gèlida d’aquest episodi hivernal.

Pel que fa a les precipitacions, a Ontinyent la probabilitat de pluja ha anat baixant a mesura que ha passat la setmana. El dilluns, es preveia pluja per a tot el cap de setmana, però a hores d’ara, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu algun ruixat demà divendres, entre les 12 i les 18 hores.

El cap de setmana s’anuncia estable, amb una lleu pujada de les temperatures màximes que anirà en ascens a mesura que entrem en l’última setmana del mes de març.

Per a seguir de prop l’evolució meteorològica i aquest episodi hivernal a Ontinyent, l’home del temps de El Periòdic d’Ontinyent ofereix tota la informació a la seua secció de la nostra web, Oratgenet.com.

 

 

error: