fbpx

Obri l’oficina d’assessorament per regularitzar les casetes

Categories Societat

Hui entra en funcionament una oficina d’assessorament sobre la regularització de casetes del disseminat. Aquest servei serà prestat setmanalment de forma gratuïta per un arquitecte i un advocat externs al consistori, que assessoraran i informaran de manera personalitzada sobre les possibles solucions a cada cas.

Els interessats cal que concerten cita prèvia per a conéixer l’estat de la seua vivenda en el disseminat i ser assessorats en tot el procés. L’oficina s’ubica a la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara (C/Maians, 26).

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que amb la posada en funcionament d’aquesta oficina d’assessorament, “l’Ajuntament posa a l’abast dels veïns i veïnes que tinguen la seua caseta en situació irregular, la possibilitat de consultar amb experts el seu cas i conéixer els tràmits a seguir per regularitzar-la”, afegia Peris. El regidor recordava que gràcies al treball de l’actual Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró, “vam aconseguir que s’obrira la porta a la regularització de les casetes i ens vam convertir en un referent en la matèria a tota la Comunitat Valenciana, fent possible evitar enderrocs i reduir les sancions de manera significativa”, assenyalava.

error: